Article Deteils

Ana Ikan Bakar Petai Bandar Baru Bangi "First Class" | Bila Blog Berbicara

Posted By mahamahu on Masakan

Ana Ikan Bakar Petai Bandar Baru Bangi "First Class" | Bila Blog Berbicara
Salam sejahtera semua pembaca blog Mah@mahu. Kalau korang ada plan nak pergi makan ikan bakar kali ni Mah@mahu nak bagi satu tempat terbaik dan first class layananya. Kalau sapa pernah pergi dan pernah makan kat sana memang berbaloi-baloi tak menyesal and rasa nak dtg lagi. Mcm ni lah baru layanan restauran first class.... Mana lagi kalau bukan Ana Ikan Bakat Petai bertempat di Bandar Baru Bangi.

[Klik Sini Untul Baca Artikel Penuh]