Close
Close

ยป

Ana Ikan Bakar Petai Bandar Baru Bangi "First Class" | Bila Blog Berbicara

Salam sejahtera semua pembaca blog Mah@mahu. Kalau korang ada plan nak pergi makan ikan bakar kali ni Mah@mahu nak bagi satu tempat terbaik dan first class layananya. Kalau sapa pernah pergi dan pernah makan kat sana memang berbaloi-baloi tak menyesal and rasa nak dtg lagi. Mcm ni lah baru layanan restauran first class.... Mana lagi kalau bukan Ana Ikan Bakat Petai bertempat di Bandar Baru Bangi.

[Klik Sini Untuk Membaca Artikel Penuh]



asam ayam bakar biskut cooking daging food food review goreng ikan kari kek kentang makanan manis masak masakan mee nasi pedas pelik resepi resipi roti sambal sedap sup tradisional tutorial udang
Guna Opera Mini Untuk paparan terbaik bagi pengguna Mobile

| Copyright © 2014 PingJe.org  |  Hak Cipta Terpelihara! www.pingje.org |