Ana Ikan Bakar Petai Bandar Baru Bangi "First Class" | Bila Blog Berbicara

Ana Ikan Bakar Petai Bandar Baru Bangi "First Class" | Bila Blog Berbicara

Ana Ikan Bakar Petai Bandar Baru Bangi "First Class" | Bila Blog Berbicara

Dikongsi Oleh mahamahu | Kategori Masakan | 21 Hits | Kongsikan

Salam sejahtera semua pembaca blog Mah@mahu. Kalau korang ada plan nak pergi makan ikan bakar kali ni Mah@mahu nak bagi satu tempat terbaik dan first class layananya. Kalau sapa pernah pergi dan pernah makan kat sana memang berbaloi-baloi tak menyesal and rasa nak dtg lagi. Mcm ni lah baru layanan restauran first class.... Mana lagi kalau bukan Ana Ikan Bakat Petai bertempat di Bandar Baru Bangi. [Baca Sepenuhnya]

Tawaran Istimewa