Ana Ikan Bakar Petai Bandar Baru Bangi "First Class"

Ana Ikan Bakar Petai Bandar Baru Bangi "First Class" | Bila Blog Berbicara

Ana Ikan Bakar Petai Bandar Baru Bangi "First Class"

Artikel Oleh mahamahu | Masakan | 24 Hits | Kongsikan

Salam sejahtera semua pembaca blog Mah@mahu. Kalau korang ada plan nak pergi makan ikan bakar kali ni Mah@mahu nak bagi satu tempat terbaik dan first class layananya. Kalau sapa pernah pergi dan pernah makan kat sana memang berbaloi-baloi tak menyesal and rasa nak dtg lagi. Mcm ni lah baru layanan restauran first class.... Mana lagi kalau bukan Ana Ikan Bakat Petai bertempat di Bandar Baru Bangi. Baca Penuh..
Ana Ikan Bakar Petai Bandar Baru Bangi "First Class"
Rated 5.0 By Google 24 Hits