Artikel Terbaru

farhana mohamad: adab-adab ber"whatsapp"

farhana mohamad: adab-adab ber"whatsapp"

Artikel Oleh farhana_mch | Tips/Trick | 1 Hits | Kongsikan

aku nak sentuh sikit bab adab2 berwhatsapp atau dalam berhubung ni. sama jugak dalam persahabatan, ada jugak adab2 yang perlu kita jaga. aku listkan secara rambang je berdasarkan penilaian aku sendiri. antaranya... [Baca Sepenuhnya]
farhana mohamad: adab-adab ber"whatsapp"
Rated 5.0 By Google 1 Hits
farhana mohamad: Dark Chocolate Tart with Ginger Crust
nahh!
aku share dengan korang resepi Dark Chocolate Tart with Ginger Crust.
ni resepi dari Dr. Ezani Farhana, juara masterchef tu haa.
aku pun belum cuba lagi resepi ni. craving nau rasanya bila tengok gambar tart tu. ce korang tengok! [Baca Sepenuhnya]
farhana mohamad: Dark Chocolate Tart with Ginger Crust
Rated 5.0 By Google 1 Hits
farhana mohamad: sungguh beruntung dirimu ibu

farhana mohamad: sungguh beruntung dirimu ibu

Artikel Oleh farhana_mch | Sedih | 1 Hits | Kongsikan

cukup tersentuh setiap kali melihat si anak menjadi imam solat jenazah ibunya sendiri. terharu! sebak! sungguh beruntung dirimu si ibu. bila melihat anak arwah Datuk Sharifah Aini, Aliff Omar mengimamkan solat jenazah ibunya, mengiringi jenazah ibunya ke liang lahad, memenuhi permintaan arwah sewaktu pengurusan jenazah.
Ya Allah. sebak. bertuah arwah memiliki anak seperti Aliff. [Baca Sepenuhnya]
farhana mohamad: sungguh beruntung dirimu ibu
Rated 5.0 By Google 1 Hits
TheLittleTinyPalmTree: Jual Tubuh Untuk Mengembara?
Semua orang memasang impian untuk mengembara ke merata tempat yang cantik dan belum pernah dikunjungi. Namun, kadang-kadang kekangan kewangan menghalang kita untuk meneruskan impian tersebut.
Lain pula dengan cerita seorang gadis dari Shanghai yang ingin menjelajah ke seluruh China. Hanya dikenali sebagai Ju Peng,19, dia telah merancang untuk membiayai segala perbelanjaannya dengan cara tidur de [Baca Sepenuhnya]
TheLittleTinyPalmTree: Jual Tubuh Untuk Mengembara?
Rated 5.0 By Google 2 Hits
Sayang4 Gambar Adik Wawa Zainal Yang Cun Melecun Mengetar Jiwa - Sayang
Wawa Zainal salah seorang pelakon wanita yang berkahwin dalam usia muda, walaupun begitu rezeki beliau melimpah ruah walaupun sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak. Beliau merupakan isteri kepada pelakon Aeril Zafrel. [Baca Sepenuhnya]
Sayang4 Gambar Adik Wawa Zainal Yang Cun Melecun Mengetar Jiwa
Rated 5.0 By Google 4 Hits
farhana mohamad: pendinding diri

farhana mohamad: pendinding diri

Artikel Oleh farhana_mch | Islam | 3 Hits | Kongsikan

time belajar dulu aku ada jugak terkena "benda" macam ni. tapi tak la teruk sangat. dapat benda tu pun selepas join satu program. sepanjang di uni aku memang aktif, macam-macam program aku join. jarang duk umah sewa, masa aku banyak habis dengan program dekat kampus mahupun luar kampus.

setelah hampir 2 minggu sakit, aku decide balik kampung. itupun selepas kena paksa dengan kawan kawan. 2 mi [Baca Sepenuhnya]
farhana mohamad: pendinding diri
Rated 5.0 By Google 3 Hits
TheLittleTinyPalmTree: Seminar SPA : Kursus Tips dan Panduan Memasuki Perkhidmatan Awam November 2014
Perhatian khusus kepada warganegara Malaysia yang mencari pekerjaan di sektor awam. Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) melalui akademi SPA akan menganjur Kursus Tips dan Panduan Memasuki Perkhidmatan Awam bagi sesi November 2014 [Baca Sepenuhnya]
TheLittleTinyPalmTree: Seminar SPA : Kursus Tips dan Panduan Memasuki Perkhidmatan Awam November 2014
Rated 5.0 By Google 3 Hits
SayangFoto Rumah Shah Iskandar Diserang Kulat - Sayang
Shah Iskandar nama yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan tanah air, pelakon yang semakin meningkat naik ini mempunyai peminatnya yang tersendiri. [Baca Sepenuhnya]
SayangFoto Rumah Shah Iskandar Diserang Kulat
Rated 5.0 By Google 11 Hits
Bilik 203: Kisah Benar Video Gelandangan Yang Mengubah Persepsi Kita
Adakah setelah melihat video ini pandangan kita akan berubah..dan cara kita melayani orang lain? Sama ada miskin atau kaya, kita semua adalah sama di sisi Nya. [Baca Sepenuhnya]
Bilik 203: Kisah Benar Video Gelandangan Yang Mengubah Persepsi Kita
Rated 5.0 By Google 9 Hits