Artikel Terbaru

Girlfriend Kontrak, Filem Fifty Shades of Grey Versi Tempatan - Kakimuvee.com
Tidak lama lagi Malaysia akan mempunyai filem yang diinspirasikan oleh filem popular Hollywood, Fifty Shades of Grey. Bakal ditayangkan pada September ini, Girlfriend Kontrak pastinya akan mengingati kita kepada filem Fifty Shades kerana kedua-dua filem ini mempunyai persamaan iaitu 'hubung... Baca Penuh..
Girlfriend Kontrak, Filem Fifty Shades of Grey Versi Tempatan
Rated 5.0 By Google 2 Hits
MiniLyric Plug-In lirik lagu terbaik  ~ ! -Belajar Blogs | Pro Tutorial Blog | Panduan Blogspot | Membina Blog- !


MiniLyrics Adalah Plug-In termasuk salah satu dari Database lirik paling terbaik bagi Nik. Boleh digunakan dengan hampir semua pemain muzik yang anda ada, termasuk iTunes, Winamp dan Windows Media Player. Kemudian, klik pada butang Play dan program secara automatik akan mencari lirik, berdasarkan maklumat yang diberikan oleh tag fail lagu.





 



Mengikut pengunaan saya , MiniLyr Baca Penuh..
MiniLyric Plug-In lirik lagu terbaik ~ ! -Belajar Blogs
Rated 5.0 By Google 3 Hits
BILA KAU KAWIN!!! : NIKAH  | Ceritera Si Gadis Biru

BILA KAU KAWIN!!! : NIKAH

Artikel Oleh nadiajohari96 | Santai | 4 Hits | Kongsikan

dah dua orang kawan instagram dan facebook nad komen cakap macam ni..hahaha..tu pun gambar berbaju pink (baju ibu mengandung) yang nad post..alahaii kawanku..dah setahun lebih nad kawin..ni pun tengah tunggu masa untuk jadi mommy..Mula-mula nad terfikir..oo mayb dah lama tak stalker nad, tak keluar dekat timeline dia kot..sekarang baru keluar timeline..tu terkeluar ayat "bila kau kawin"..haahha.. Baca Penuh..
BILA KAU KAWIN!!! : NIKAH
Rated 5.0 By Google 4 Hits
Super Spontan Upsize (2015) - Full Episode | Tonton Movie | Drama | Telemovie | Anime | Video Online

Super Spontan Upsize (2015) - Full Episode

Artikel Oleh amelinaahmed | Hiburan | 3 Hits | Kongsikan

The series is hosted by Najip Ali with judges Afdlin from Malaysia and Suhaimi Yusof from Singapore.

Kumpulan: Selamba Kodok
Pengurusi: Rashid Salleh
Pemain: Yus Jambu, Fuzz, Ajak Shiro, Bijan, Farhana

Kumpulan: Gajah Gerek
Pengurusi: Sani Huessein
Pemain: Rahim Artu, Din, Mamat, Zulin, Johan Baca Penuh..
Super Spontan Upsize (2015) - Full Episode
Rated 5.0 By Google 3 Hits
Iklan Sini
Ant Man (2015) - Full Movie | Tonton Movie | Drama | Telemovie | Anime | Video Online

Ant Man (2015) - Full Movie

Artikel Oleh amelinaahmed | Movie | 4 Hits | Kongsikan

Ant Man (2015)

Genre : Action, Sci-Fi
Director : Peyton Reed
Cast : Paul Rudd, Michael Douglas, Corey Stoll and more

Synopsis : Armed with a super-suit with the astonishing ability to shrink in scale but increase in strength, con-man Scott Lang must embrace his inner hero and help his mentor, Dr. Hank Pym, plan and pull off a heist that will save the world. Baca Penuh..
Ant Man (2015) - Full Movie
Rated 5.0 By Google 4 Hits
Fantastic Four (2015) Subtitle Malay - Full Movie | Tonton Movie | Drama | Telemovie | Anime | Video Online

Fantastic Four (2015) Subtitle Malay - Full Movie

Artikel Oleh amelinaahmed | Movie | 4 Hits | Kongsikan

Fantastic Four (2015)

Genre: Action, Adventure, Sci-Fi

Release Date: 7 August 2015 (USA)

IMDB Link: tt1502712

Production: Twentieth Century Fox Film Corporation, Marvel Entertainment, TSG Entertainment

Director: Josh Trank

Writers: Simon Kinberg (screenplay), Jack Kirby (characters)

Stars: Kate Mara, Michael B. Jordan, Miles Teller
Baca Penuh..
Fantastic Four (2015) Subtitle Malay - Full Movie
Rated 5.0 By Google 4 Hits
Mission Impossible : Rogue Nation (2015) - Full Movie | Tonton Movie | Drama | Telemovie | Anime | Video Online

Mission Impossible : Rogue Nation (2015) - Full Movie

Artikel Oleh amelinaahmed | Movie | 5 Hits | Kongsikan

Mission Impossible : Rogue Nation (2015)

Genre : Action, Adventure, Thriller
Release date: July 31, 2015 (USA)
Director: Christopher McQuarrie
Film series: Mission: Impossible
MPAA rating: PG-13
Producers: Tom Cruise, J.J. Abrams, David Ellison, Bryan Burk

Synopsis : Ethan and team take on their most impossible mission yet, eradicating the Syndicate – an International rogue organizati Baca Penuh..
Mission Impossible : Rogue Nation (2015) - Full Movie
Rated 5.0 By Google 5 Hits
Pixels (2015) - Full Movie  | Tonton Movie | Drama | Telemovie | Anime | Video Online

Pixels (2015) - Full Movie

Artikel Oleh amelinaahmed | Movie | 4 Hits | Kongsikan

Pixels (2015)

When aliens misinterpret video feeds of classic arcade games as a declaration of war, they attack the Earth in the form of the video games.


Director: Chris Columbus
Writers: Tim Herlihy (screenplay), Timothy Dowling (screenplay)
Stars: Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan Baca Penuh..
Pixels (2015) - Full Movie
Rated 5.0 By Google 4 Hits
Memori Cinta Suraya (2015) Astro - Full Episode | Tonton Movie | Drama | Telemovie | Anime | Video Online

Memori Cinta Suraya (2015) Astro - Full Episode

Artikel Oleh amelinaahmed | Hiburan | 4 Hits | Kongsikan

Memori Cinta Suraya (2015)
PARA PELAKON : Hisyam Hamid, Anzalna Nasir, Afiq Muiz, Marisa Yasmin, Miera Leyana, Iqram Dinzly, Syafnida Shuhaimi, Kay Khydir, Nafiez Zaidi, Nazeera Sardi, Syuhaida Abraz, Arash Mohd, Watie Sadali, Kufrida, Zarynn Min, Riezman Khuzaimi, Liza Abdullah, Tunku Hanis, Mahmud Ali Bashah, Zila Bakarin, Farid Wari, Aleza Shadan Baca Penuh..
Memori Cinta Suraya (2015) Astro - Full Episode
Rated 5.0 By Google 4 Hits
Super Spontan All Stars (2015) - Full Episode | Tonton Movie | Drama | Telemovie | Anime | Video Online

Super Spontan All Stars (2015) - Full Episode

Artikel Oleh amelinaahmed | Hiburan | 4 Hits | Kongsikan

Super Spontan All Stars akan menampilkan permainan berbeza dan lebih mencabar untuk para peserta kali ini.

Tayangan: Astro Warna (132) dan Mustika HD (134).
Siaran : Setiap Jumaat, jam 10 malam bermula 28 Ogos 2015
Jumlah Episod : 15 Baca Penuh..
Super Spontan All Stars (2015) - Full Episode
Rated 5.0 By Google 4 Hits
Jaga Depa Sat (2015) - Full Telemovie | Tonton Movie | Drama | Telemovie | Anime | Video Online

Jaga Depa Sat (2015) - Full Telemovie

Artikel Oleh amelinaahmed | Movie | 4 Hits | Kongsikan

Telemovie berjudul ‘Jaga Depa Sat‘ ditayangkan pada 29 ogos melalui saluran tv3. Telemovie Jaga Depa Sat ini dibintangi oleh pelakon cantik seperti Reen Rahim, Ika Nabella, dan Aisya Hasnaa. Selain itu, Telemovie ini juga dibintangi oleh Kazar Saisi, Raja Ema, dan Sharifah Shahora. Baca Penuh..
Jaga Depa Sat (2015) - Full Telemovie
Rated 5.0 By Google 4 Hits
Sehati Sejiwa. Selamat Hari Merdeka! | Blog Sihatimerahjambu

Sehati Sejiwa. Selamat Hari Merdeka!

Artikel Oleh AzhafizahMdNor | Infomasi | 3 Hits | Kongsikan

Sehati sejiwa tema Hari Kemerdekaan Malaysia ke 58 tahun. Sambutan Hari Kemerdekaan atau Kebangsaan adalah untuk menyatukan rakyat Malaysia dan menerapkan nilai² patriotisme dalam jiwa rakyat selaras dengan tema sehati sejiwa. Baca Penuh..
Sehati Sejiwa. Selamat Hari Merdeka!
Rated 5.0 By Google 3 Hits
Cashout Nuffnang August 2015 | Blog Sihatimerahjambu

Cashout Nuffnang August 2015

Artikel Oleh AzhafizahMdNor | Blog | 3 Hits | Kongsikan

Tak terlambat nak cashout Nuffnang untuk bulan August 2015 ni kan. Alhamdulillah sempat nak cashout Nuffnang sebelum berakhir bulan August. Sesiapa nak cashout tu, cepat² buat hari ni ye. Terima kasih Nufnang bagi CPUV yang tak putus². Harap² earnings bertambah lagi untuk cashout september pulak. Baca Penuh..
Cashout Nuffnang August 2015
Rated 5.0 By Google 3 Hits
Ceramah Sains PT3 SMK Bertam Indah di Merdeka Beach Resort
Jemputan untuk sesi perkongsian bersama anak-anak SMK Bertam Indah ini sebenarnya datang melalui seorang kawan lama. Setelah menyatakan persetujuan untuk menghadiri ceramah di SMK Bandar Baru Perda, Pulau Pinang, mungkin berita ini turut dikongsikan oleh rakan saya dengan rakan nya yang lain di SMK Bertam Indah. Baca Penuh..
Ceramah Sains PT3 SMK Bertam Indah di Merdeka Beach Resort
Rated 5.0 By Google 4 Hits